Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε από τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μονακό για τα play in της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα την ομιλία του Τούρκου κόουτς στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές. Ο Αταμάν τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν τη νίκη και να μπουν στα play off.

Αναλυτικά, ο Αταμάν είπε: «Σε κάποιες στιγμές παίξαμε καλό μπάσκετ, παίξαμε καλή άμυνα, γυρίσαμε την μπάλα. Φυσικά το επίπεδο της ομάδας δεν ήταν το ίδιο, γιατί είχε πολλές σημαντικές απουσίες, όμως είναι σημαντικό ότι πήραμε μια καθαρή νίκη. Τώρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Το πραγματικό παιχνίδι είναι την Τρίτη.

Είναι ένα νοκ άουτ ματς, έχουμε την ευκαιρία μας. Μπορεί να μην μπήκαμε απευθείας στα πλέι οφ, αλλά θα φτάσουμε εκεί καθώς έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα αντιμετωπίσουμε τη Μονακό, που είναι επίσης μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε τους παίκτες. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξεκουραστούμε, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Από δω και πέρα κάθε παιχνίδι είναι ένας πραγματικός τελικός. Δεν σκεφτόμαστε τα πλέι οφ ή ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε.

Ναι, μετά έρχεται η Βαλένθια, αλλά αν χάσουμε θα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι η Μονακό. Είναι τελικός για εμάς. Μετά τη Μονακό θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το μέλλον».

Το σχετικό βίντεο: