Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του Περιστερίου.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η ήττα του Περιστερίου από την Καρδίτσα για τη GBL, καθώς ο Βασίλης Ξανθόπουλος μετέφερε μια τραγική είδηση.

Ο προπονητής του Περιστερίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δεν θέλησε να μιλήσει για μπάσκετ, καθώς αποκάλυψε πως ένας από τους οδηγούς της ομάδας, ο Νίκος Μπαφάκης έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

«Αρχικά, να αφήσουμε λίγο το παιχνίδι. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά όλων μας, καθώς ένας από τους οδηγούς της ομάδας μας, ο  Νίκος Μπαφάκης, σήμερα σκοτώθηκε σε τροχαίο, οπότε στέλνω τα συλλυπητήριά στην οικογένειά του. Δυστυχώς, είναι έτσι η ζωή, είναι ένα πολύ δύσκολο γεγονός για όλη την ομάδα, για την οικογένειά του κυρίως και ήταν μία δύσκολη μέρα», δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.