Γκίκας: «Δυσκολότερος όλων ο Τζέιμς»

Ο Νίκος Γκίκας τόνισε πως ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισε την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Προμηθέα.

Ο Νίκος Γκίκας τόνισε πως ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισε την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Προμηθέα. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην έως τώρα προετοιμασία της πατρινής ομάδας, καθώς επίσης και στους στόχους της.

Αρχικά, ο Γκίκας δήλωσε: «Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας δείχνουν ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα στηριχτεί πολύ στην αθλητικότητα των παιχτών της και στο ταλέντο που υπάρχει μέσα σε αυτήν. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά όλοι οι παίχτες, πράγμα που δεν ήταν δύσκολο, καθώς όλοι είναι εξαιρετικά παιδιά και χαρακτήρες».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τους στόχους της ομάδας του: «Οι στόχοι μου περικλείονται στους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από το να ανήκουμε σ’ ένα σύνολο που θα παλεύει όλα τα ματς, θα βγάζει υγεία και θα πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται». 

Τέλος, δήλωσε για το ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε την περσινή σεζόν: «Ο πιο δύσκολος, προσωπικά, θεωρώ ότι ήταν ο Μάικ Τζέιμς» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.