Μπαρτζώκας: “Απορώ πως δόθηκαν όλα αυτά στον Γουόκαπ, να προσπεράσουμε τις δυσκολίες”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αποβολή του Τόμας Γουόκαπ και στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο φινάλε του δεύτερου τελικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ισοφάρισε τη σειρά. Να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Έχουμε κάποια θέματα: Ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει, δεν είναι υγιής, ο Σλούκας δεν ήταν εδώ, ο Βεζένκοφ θα δούμε ποια είναι η κατάστασή του και ο Ουόκαπ αποβλήθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και μια τεχνική ποινή, που απορώ πώς δόθηκαν όλα αυτά.

Χάσαμε ένα δικό μας ματς, το πήγαμε εκεί που θέλαμε. Έβαλε τα κρίσιμα ο Παναθηναϊκός. Είχαμε την ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε, κάναμε λάθη στο τέλος, θα διδαχθούμε από αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες υστέρησαν, ίσως δεν μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το playmaking.

Δεν περιμέναμε εύκολη σειρά. Περιμέναμε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που συμβαίνουν εδώ γενικά. Πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ και να μείνουμε μακριά από όσα συμβαίνουν εδώ. Να προσπεράσουμε τις δυσκολίες και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε τουλάχιστον δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ελπίζουμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.