Γιαννακόπουλος: «Δεν θα ελληνοποιήσουμε ποτέ ξένους παίκτες, ούτε θα προσφύγουμε ποτέ στο ΑΣΕΑΔ για τιμωρία βίας»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην κίνηση του Ολυμπιακού να προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών.

Aπάντηση στην κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ώστε να ματαιώσει την απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα που τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής τους “ερυθρόλευκους”, ενόψει της πιθανής διεξαγωγής πέμπτου τελικού των “αιωνίων” αντιπάλων, στο ΣΕΦ, έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ουδέποτε θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για τιμωρία βίας και το ίδιο είναι αποφασισμένος να κάνει για να μην ελληνοποιηθούν ξένοι παίκτες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όσο οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν αποδέχονται τις τιμωρίες όταν υπάρχει βία στα γήπεδα και προσπαθούν με αστεία επιχειρήματα να τις γλιτώσουν δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα. 

Με λύπη είδα ότι ο γαύρος προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να μην τιμωρηθεί για την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας στο ΣΕΦ… Μάλλον θα πούνε ότι ότι ήταν αναρχικοί που είδαν φως και μπήκαν… Ή ότι έγινε εκτός γηπέδου… Αστεία πράγματα.

Ως Παναθηναϊκός δεσμευόμαστε ότι όπως δεν θα “ελληνοποιήσουμε” ποτέ ξένους έτσι δεν θα προσφύγουμε ποτέ για οποιαδήποτε τιμωρία μας έρθει για βία στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας