Μπατίστ: «Να δω τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στους τίτλους»

Το σχόλιο του άλλοτε παίκτη της ομάδας για το Τριφύλλι.

Ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των Χιούστον Ρόκετς και μίλησε στο «basketballsphere» για τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στην ομάδα ώστε αυτή να επιστρέψει στους τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό:«Μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσω στο ερώτημα τι είδους αλλαγή χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Ο προϋπολογισμός είναι διαφορετικός σε σχέση με την περίοδο που ήμουν εκεί. Οι κορυφαίες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ, άρα φέρνουν τους καλύτερους παίκτες. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. Είμαι μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού, θέλω να δω αλλαγές, θέλω να δω την ομάδα να κερδίζει τίτλους» αναφέρει ο Μπατίστ, που σχολίασε και τα δεδομένα της φετινής EuroLeague».

Για τη φετινή Ευρωλίγκα: «Πιστεύω ότι η φετινή EuroLeague είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, αν δούμε τη διοργάνωση. Ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί η μορφή έχει οδηγήσει σε μια νοοτροπία όπου κάθε παιχνίδι μετράει. Σε αυτό το σύστημα, παίζεις εναντίον κάθε ομάδας του πρωταθλήματος, ενώ στην εποχή μου δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε εναντίον όλων στην κανονική περίοδο. Ως οπαδός της EuroLeague, μου αρέσει αυτό το σύστημα γιατί όλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν με όλους.

Για το ποιος θα πάρει το τρόπαιο:«Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για κατάκτηση. Τώρα μπορούμε να δούμε ότι Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Παρτίζαν… Αυτές είναι οι έξι καλύτερες ομάδες. Κάθε μία από αυτές τις ομάδες έχει ευκαιρίες, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να μπει στα play-offs. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με πιθανότητες να κατακτήσουν την EuroLeague. Θα τα δούμε όλα καθώς προχωράει η σεζόν».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:«Πιστεύω ότι η Παρτίζαν θα μπει στα προημιτελικά με πολύ καλές πιθανότητες να περάσει στο Final-4. Πολλά εξαρτώνται από τους αντιπάλους που θα τους αντιμετωπίσουν στα play-offs. Όταν υπάρχει ο Ομπράντοβιτς στο πλευρό σας ξέρεις ότι έχεις έναν σπουδαίο ανταγωνιστή που θα προετοιμάσει έξοχα την ομάδα για τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Όλα είναι πιθανά, πιστεύω ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν στα play-offs και το Final-4».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.