Νετζήπογλου: «Aφιερωμένη στον Άλκη η νίκη»

Ο γκάρντ του Άρη προέρχεται από την ακαδημία μπάσκετ και παίζει για πέμπτη σεζόν, αρχίζοντας από τη ομάδα παίδων και φτάνοντας να έχει θέση στην 12άδα της ανδρικής ομάδας.

O Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Basket League και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 3 αγώνες, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο γκαρντ των νικητών, Όμηρος Νετζήπογλου, «φιλοξενήθηκε»στο EOK Web Radio και μίλησε για το πρέπει” της νίκης που είχε ο Άρης, αφιερώνοντας την επιτυχία της ομάδας του στην μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Οι δηλώσεις του παίκτη του Άρη:

«Είναι μια νίκη που χρειαζόμασταν και βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το συγκεκριμένο και το ότι ήταν μπροστά στον κόσμο μας κάνει πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη νίκη. Τώρα, όμως, την έχουμε «διαγράψει», την αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το ματς που παίζουμε με τον Ολυμπιακό».

Δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό οφείλεται στο ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία, μπήκαμε απ’ την αρχή δυνατά στο παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτή η διαφορά που είχαμε γενικά σ’ όλο το παιχνίδι είναι διότι προσπαθούσαμε ν’ ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή και να ξεκινήσουμε πρώτα απ’ την άμυνα και ύστερα να σκεφτούμε την επίθεση.

Εμείς το περιμέναμε αυτό το παιχνίδι πώς και πώς, είναι το ντέρμπι της πόλης, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο κόσμος του Άρη όπως έδειξε κι εχθές και το δείχνει και σε κάθε παιχνίδι περιμένει να δει την ομάδα του πώς και πώς και ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι».

Όταν ήμουν στο εφηβικό του Άρη το έβλεπα απ’ την κερκίδα. Είναι εντελώς διαφορετικό το να το ζεις και να παίζεις. Είναι μια εμπειρία ζωής, είναι κάτι τρομερό το να παίζεις σ’ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, αυτό το ντέρμπι και με τόσο κόσμο στο πλευρό σου».

Αυτή η νίκη ήταν αφιερωμένη στον Άλκη. Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι είμαστε αντίπαλοι μόνο 40’ και ο αθλητισμός είναι κάτι που πρέπει να ενώνει. Είμαστε αντίπαλοι μόνο 40’, έξω είμαστε φίλοι».

Αυτό που μάς είπε ο κόουτς απ’ την αρχή της χρονιάς είναι να παίξουμε με την καλύτερη άμυνα της ζωής μας αυτήν τη χρονιά, να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ γενικότερα και να μην υπάρχει πίεση. Ο στόχος ήταν να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, δεν είχαμε θέσει την οκτάδα ή κάτι τέτοιο. Να είμαστε προσηλωμένοι στους αγώνες μας και να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν «τελικό», είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Αυτό που ζούμε με τον κόσμο του Άρη είναι τρομερό, ακόμη και στην Πάτρα που παίξαμε ήταν κόσμος εκεί. Σε κάθε παιχνίδι, με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν παίζουμε ο κόσμος είναι στο πλευρό μας. Είναι το δυνατό μας «χαρτί», είναι το «όπλο» μας και τα δίνουμε όλα για να τον ευχαριστήσουμε. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα κάνουν για ‘μας».

Είναι ο 5ος μου χρόνος στην ομάδα. Κάθε μέρα είναι και μια εμπειρία. Προσπαθώ να είμαι «σφουγγάρι» και να παίρνω ό,τι μπορώ απ’ τους συμπαίκτες μου, ν’ ακούω τους προπονητές μου και να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.