Καστρίτης: «Στο τέλος οι παίκτες μας ήταν… πεθαμένοι»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη για την νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν ικανοποιημένος από την “κατάθεση ψυχής” που έκαναν οι παίκτες του Άρη για την νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η κούραση ήταν πολύ μεγάλη στο τέλος του αγώνα, αλλά δεν “θόλωσε” την σκέψη των παικτών του.

Oι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι και ξοδέψαμε τεράστια ποσά ενέργειας. Στηριζόμαστε στην ενέργεια, την σκληράδα και τη δυνατή άμυνα. Ο Βασίλης Καββαδάς έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή, ήρθαν τα γρήγορα φάουλ του Γκούντγουιν. Ο Σανόγκο έκανε κατάθεση ψυχής και ο Χόρκλερ έβγαλε μόνος του τη θέση 4. Έγινε υπέρβαση θέλησης από τους παίκτες μας.

Δε νομίζω πως υστέρησε κάποιος. Μου αρέσει να κοιτάζω τα κορμιά και τα πρόσωπά τους  στο τέλος και να βλέπω ότι είναι εξουθενωμένοι. Στα αποδυτήρια οι παίκτες μας  ήταν… σχεδόν πεθαμένοι στα αποδυτήρια, έχοντας ξοδέψει πολλή ενέργεια. MVP σήμερα ήταν η ομαδική αντίδραση και το γεγονός πως κατάλαβαν όλοι τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουμε». 

Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας, χωρίς αυτόν μπορεί να μην είχαμε αντέξει. Τέλος καλό , όλα καλά. Περιμένουμε να δούμε τους τραυματίες μας και τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να δημιουργούμε πολλά λάθη στον αντίπαλό μας και να μεταφράζονται σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.  Αυτοί είμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για τις πολλές χαμένες βολές: «Οι προπονήσεις είναι ακόμα πιο σκληρές από τον τρόπο που παίζουν. Αν βάζαμε και τις βολές θα ήμασταν σε άλλο επίπεδο. Οι βολές θέλουν πόδια και ανάσες. Είναι ένα κόστος που πληρώνουμε και κοιτάμε να διορθώσουμε, όσο μπορούμε. Αν επιλέγουμε κάτι, είναι η άμυνά μας και η ενέργεια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό τα παιδιά να μην είναι τόσο εύστοχα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.