Απόλλωνας Π. – Παναθηναϊκός 65-96: Πέρασε περπατώντας (hls)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στην Πάτρα και επικράτησε του Απόλλωνα με 96-65, έχασε όμως, με διάστρεμμα τον Γουόλτερς.

Ο τραυματισμός του Γουόλτερς δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πόσο θα τον κρατήσει έξω, ωστόσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο αγώνας στην Πάτρα, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς οι παίκτες του κόουτς Ράντονιτς μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους και ξέφυγαν με 14 πόντου στο φινάλε της πρώτης περιόδου (26-12).

Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν πάρα πολύ στο σκοράρισμα και είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχαν άλλους 14 πόντους, σε δέκα αγωνιστικά λεπτά. Κάπως έτσι τα πάντα είχαν κριθεί από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το «τριφύλλι» να προηγείται με 45-26.

Η τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά. Τα κατάφερε αλλά όχι τόσο πολύ που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο ματς και η κόρνα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 96-65.

Καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες οι νικητές, δίχως να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους. Σημαντική η κυριαρχία τους στον τομέα των ριμπάουντ όπου τους βοήθησαν να βρουν κι αρκετούς πόντους δεύτερης ευκαιρίας, κάτι που έκανε αρκετά πιο εύκολο το έργο τους.

Τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.