Μπαρτζώκας: «Πιεστήκαμε από τον Παναθηναϊκό, σημασία έχει η νίκη»

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και η νίκη, παρά την άσχημη εμφάνιση, αποτέλεσε το ζητούμενο για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα ικανοποίησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα που αναφέρθηκε στην πίεση, την οποία δέχτηκε η ομάδα του από τον Παναθηναϊκό, καθώς και την ικανότητα των παικτών του να ανταπεξέλθουν θετικά.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης με μεγάλο διακίβευμα. Το θέαμα και η επιθετική συγκομιδη εκλείψανε. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι. Ήταν μια σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα αλλά επειδή έχει πάνω από ένα γύρο ακόμα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το δεύτερο δεκάλεπτο: «Ήμασταν συνέχεια μπροστά με διαφορές 8-10 πόντων, τρέξαμε στο τρανζίσιον, ο Πονίτκα έκλεψε και ο Παναθηναϊκός πήρε 5 πόντους. Πιεστήκαμε είναι η αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Είχαμε 4 χαμένες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο για εμάς. Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Όσο δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.