Σάιμπερτ: «Γύρισα γιατί αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω»

Τις πρώτες σκέψεις για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12) στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει να «γράφει» τη δεύτερη θητεία του στον «Δικέφαλο» (σ.σ. μετά την προ εξαετίας, τη σεζόν 2016-2017), εκφράστηκε σήμερα μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά:

«Νιώθω πως είχα μία δουλειά που έπρεπε να τελειώσω και την οποία άφησα στη μέση. Ο τραυματισμός μου ήταν δύσκολος και ένας ακόμη λόγος ήταν το γεγονός ότι ήμασταν στα playoffs, είχαμε κερδίσει την Παρτιζάν και στην πορεία, στον αγώνα με την ΑΕΚ τραυματίστηκα στον ώμο. Ένιωσα σαν να άφηνα την ομάδα, οπότε σίγουρα αισθάνομαι πως έχω πολλά να αποδείξω, γι’ αυτό κιόλας γύρισα. Ελπίζω να φτάσω ακόμα πιο μακριά με τη φετινή ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Όταν έμαθα πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ξαναγυρίσω, ένιωσα ευγνώμων για την ευκαιρία επειδή αγαπώ την πόλη, σε συνδυασμό με μία τόσο καλή ομάδα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος».

Πρόσθεσε εξηγώντας για τη συνύπαρξή του με τους νεαρότερους σε ηλικία νέους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως θα βοηθήσει τα μικρότερα παιδιά στην ομάδα το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος. Νιώθω πως η ικανότητα μου στα σουτ και στο σκορ θα τους δείξει διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να τους καθοδηγήσω όσο μπορώ στο γήπεδο και να τους συμβουλεύω λίγο παραπάνω. Οπότε απλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου, έτσι ώστε να βοηθηθούν και από εμένα σε θέματα που ίσως να δυσκολεύονται».

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ γνωρίζει από την προηγούμενη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ τον αρχηγό των «ασπρόμαυρων», Βαγγέλη Μαργαρίτη. Σχολίασε γι’ αυτό τονίζοντας: «Ξέρω ότι ο Βαγγέλης είναι ακόμα εδώ και νιώθω σίγουρα παραπάνω οικεία. Είναι πολύ καλός συμπαίκτης και είμαι χαρούμενος που είναι και πάλι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.