Ο Μπαρτζώκας μίλησε για σοβαρότητα και ο Παπανικολάου για ένα θλιβερό γεγονός

Διαφορετικής υφής οι δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού μετά την επιβλητική εμφάνιση και την εύκολη νίκη της ομάδας επί του Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Κώστας Παπανικολάου σε μια πολύ ανθρώπινη στιγμή στάθηκε σε ένα εξωαγωνιστικό θέμα: “Είναι μια στενάχωρη μέρα για εμάς, στον σύλλογό μας. Ένα μικρό παιδί, ένας μικρός μας φίλαθλος έφυγε σήμερα από τη ζωή και θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη. Την αφιερώνουμε σε αυτόν και στην οικογένειά του. Είναι στενάχωρο να φεύγουν παιδάκια” ήταν η δήλωση του αρχηγού των Πειραιωτών.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά κυρίως από τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του: “Σήμερα κάναμε μια ομαδική εμφάνιση. Ήμασταν σοβαροί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι που το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τετράλεπτο που σταματήσαμε να παίζουμε, δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο. Ήταν μια από τις δύσκολες αποστολές, γιατί παίζαμε με μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας εκτός έδρας. Θεωρούμε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν 4-5 παιχνίδια πολύ πονηρά εκτός έδρας και ήταν ένα από αυτά.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο του παιχνιδιού, στο να πασάρουν πιο πολύ τη μπάλα και να εκτελέσουμε μετά από καλή κυκλοφορία γιατί παίζουν με ταχύτητα. Με σοβαρότητα κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, έχει δείξει το επίπεδό του και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Eurocup. Του εύχομαι καλή τύχη στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι που ακολουθεί. Εμείς πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας αποστολή που είναι δύσκολη, καθώς παίζουμε στην Κωνσταντινούπολη“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.