Basket League: Συνέχεια της αγωνιστικής σε ΟΑΚΑ, Νίκαια και Πάτρα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή.

Στις 15:45, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην πέμπτη με δέκα βαθμούς. Το «τριφύλλι» έχει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά είχε επικρατήσει του Προμηθέα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός μετράει 109 νίκες, έναντι 43 του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία. Σε επίπεδο Basket League, οι «πράσινοι» έχουν 76 νίκες και οι «ασπρόμαυροι» 18. Στους αγώνες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό οι συνολικές νίκες είναι 68-11 και σε επίπεδο Basket League 46-4.

Στις 17:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Πατρών. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με οκτώ βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 24 φορές σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας και μετρούν από δώδεκα νίκες. Για την Basket League  έχουν διεξαχθεί δυο αναμετρήσεις, τις οποίες κέρδισαν οι Πατρινοί. Ο Ιωνικός έχει 10-2 νίκες στα εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Τέλος, στις 19:15 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με έξι βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, καθώς έχουν επικρατήσει και στα 14 προηγούμενα ματς. Στην Πάτρα μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 26/11

Λαύριο-Περιστέρι bwin 79-85
Άρης-Καρδίτσα 85-68

Κυριακή, 27/11

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (15:45)
Ιωνικός Νικαίας-Απόλλων Πάτρας (17:00)
Προμηθέας-Ολυμπιακός (19:15)

Δευτέρα, 28/11

Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ (15:45)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.