Τζούστον: «Πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση»

Ο Σακούρ Τζούστον τόνισε πως το Περιστέρι θα πρέπει να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ώστε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με το Λαύριο.

Ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να πάρει τη νίκη, πριν την αναμέτρηση με τη Ρίτα Βίλνιους για το Basketball Champions League.

Χαρακτηριστικά, ο Τζούστον δήλωσε: «Περιμένουμε να δούμε μια ομάδα με καλούς γκαρντ, με πλάγιους που σουτάρουν καλά και έχουν έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ. Θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό ματς, το οποίο πρέπει εμείς να το κάνουμε εύκολο, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι πριν από εκείνο με τη Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League. Κάθε παιχνίδι βέβαια μας βοηθάει να έχουμε καλύτερη χημεία και ψυχολογία. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Είμαι σε καλή κατάσταση, μπορώ να παίξω σε δυο θέσεις «4» και «5» και να πάρω τα ριμπάουντ. Μπορώ να προσφέρω όπου μου πει ο προπονητής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.