ΑΕΚ: Πολυτιμότερος για τον Οκτώβριο ο Μίτσελ (vid)

Ο Ακίλ Μίτσελ ήταν ο MVP της ΑΕΚ για τον μήνα Οκτώβριο και ο Αμερικάνος μπασκεμπολίστας μίλησε για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και την Ελλάδα.

Πολυτιμότερος για τον μήνα Οκτώβριο ο Ακίλ Μίτσελ. Ο Αμερικάνος μπασκεμπολίστας της ΑΕΚ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Ο Μίτσελ μίλησε στο κανάλι της Betsson στο youtube για την εικόνα της ΑΕΚ, την Ελλάδα, αλλά και τις ωραίες γυναίκες της χώρας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως αισθάνεται:

Είναι ωραίο πολύ ωραίο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της ομάδας και βρίσκομαι δυο μήνες στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και ήδη βοηθάω την ομάδα.

Για το πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα:

Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ ωραία. Είναι χαλαρή, απολαμβάνω να πηγαίνω στην παραλία και έχει πολύ ωραία εστιατόρια. Γι’ αυτό την απολαμβάνω πάρα πολύ.

Για το τι του αρέσει και τι όχι στην Ελλάδα:

Ωραία. Μερικά πράγματα που μου αρέσουν στην Ελλάδα είναι σίγουρα το φαγητό, οι όμορφες γυναίκες και όπως είπα ο καλός καιρός. Αλλά ένα πράγμα που δεν μου αρέσει, είναι το παρκινγκ. Είναι απαίσιο το παρκινγκ.. Και όταν σου παίρνουν τις πινακίδες επειδή ξέχασες την κάρτα στάθμευσης.

Για την αξιολόγηση των μέχρι στιγμής παιχνιδιών:

Ναι, παίξαμε αρκετούς καλούς αγώνες. Μέχρι στιγμής, κερδίσαμε κάποιους μεγάλους αγώνες, χάσαμε κάποιος δύσκολους. Αλλά πιστεύω πως προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωριμάζουμε, γινόμαστε καλύτεροι, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο κάθε μέρα. Και ο λόγος που κάθομαι εδώ είναι επειδή έχω απίστευτους συμπαίκτες. Με προσέχουν, πασάρουν την μπάλα πολύ καλά και πιστεύω πως όσο προχωράει η σεζόν, τόσο περισσότερο δενόμαστε.

Για τους συμοπαίκτες του και αν έχει δεθεί με κάποιους:

Ναι, ναι φυσικά, φυσικά όλοι όσοι είναι από την Αμερική είμαστε δεμένοι, γίναμε οικογένεια. Με τον Κένι, τον Καμ, τον Τιμ αλλά και τον Γιάνις και τον Άλεξ. Τα παιδιά αυτά είναι μακριά από τα σπίτια τους γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να παραμένουμε ενωμένοι. Όμως και οι Έλληνες κάνουν καταπληκτική δουλειά προσέχοντας μας, και μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο άνετα.

Για τις αστείες στιγμες που ζει στα παρκέ:

Η πιο αστεία στιγμή που είχα ζήσει στο παρκέ, είναι δύσκολο. Μου αρέσει να περνάω καλά, γι’ αυτό και η κάθε προπόνηση έχει πλάκα. Νομίζω πως η πιο αστεία στιγμή είναι όταν αρχίσαμε να μαλώνουμε στην προπόνηση και ο Τιμ το παίρνει κατάκαρδα, πολύ πιθανόν μια φορά την εβδομάδα. Αρχίζουν να κάνουν trash talking και σε εμένα και ακούγονται αστείοι και απλώς κάθομαι στην άκρη και γελάω.

Για την ομάδα σε σχέση με πέρσι:

Την προηγούμενη σεζόν δεν ήμουν εδώ, αλλά ξέρω πως υπήρχαν δυσκολίες ειδικά στο Champions League, αλλά πιστεύω πως σε σύγκριση με πέρσι, ίσως η φετινή ομάδα είναι περισσότερο αθλητική. Πιστεύω παίζουμε λίγο καλύτερα όλοι μαζί και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος.

Για το τι θα έλεγε σε όποιον συμπαικτη του θέλει να του πάρει το βραβείο:

Πες τους θα έρθει σε εμένα, ο τίτλος MVP πρέπει να έρθει σε εμένα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.