«Πρόταση του Ολυμπιακού για Κολέ»

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε σύμφωνα με τους Γάλλους για την περίπτωση του Βενσάν Κολέ προκειμένου να καλύψει τη θέση του προπονητή, ωστόσο η πρώτη απάντηση που πήρε από τη διοίκηση του Στρασβούργου ήταν αρνητική.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε σύμφωνα με τους Γάλλους για την περίπτωση του Βενσάν Κολέ προκειμένου να καλύψει τη θέση του προπονητή, ωστόσο η πρώτη απάντηση που πήρε από τη διοίκηση του Στρασβούργου ήταν αρνητική.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προχώρησαν σε «διαζύγιο» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και έτσι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος εκτελεί χρέη υπηρεσιακού.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «dna.fr» οι Πειραιώτες προσέγγισαν τον Βενσάν Κολέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το Στρασβούργο αλλά και την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, την οποία το 2013 οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης.

Η απάντηση που έλαβαν ωστόσο δεν ήταν θετική. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του Στρασβούργου, Μαρτιάλ Μπελόν ξεκαθάρισε πως ο 51χρονος προπονητής δεν παραχωρείται, εκτός αν η γαλλική ομάδα βάλει στα ταμεία της, ως αποζημίωση, ένα πολύ καλό ποσό. 

«Ο Κολέ έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι. Δεν παραχωρείται, εκτός αν πάρουμε ένα πολύ καλό ποσό ως αποζημίωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Στρασβούργου, Μαρτιάλ Μπελόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.