Σπανούλης: «Δείξαμε καρδιά, θέλουμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή»

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το προπονητικό ντεμπούτο του στην Basket League και έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και την αντίδραση των παικτών του, τονίζοντας μάλιστα πως σταδιακά το Περιστέρι θα βελτιώνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πρεμιέρα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά, το περιμέναμε. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Είμαστε ομάδα που ακόμα χτίζεται, τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Για πολλά παιδιά οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες στο κομμάτι ανάλυσης. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να κρατάμε τις νίκες και να βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντική νίκη που ίσως μετά από 1-2 μήνες δεν θα θυμάται κανείς. Στο μπάσκετ είναι σημαντικό να ξέρεις να κερδίζεις. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι το Περιστέρι κερδίζει με διαφορετικούς τρόπους: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οι ομάδες χτίζονται από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θέλουμε να περάσουμε αυτή τη φιλοσοφία στην ομάδα, να έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχουμε δει ομάδες να μην παίζουν καλά και να κερδίζουν . Αυτό σου δίνει ψυχολογία. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τις διαφορές αντιδράσεις και το πόσο σημαντικό είναι: «Εμείς φτιάχνουμε την ψυχολογία μας μέσα από τα παιχνίδια. Θα βελτιωνόμαστε μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Βάλαμε ένα λιθαράκι σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο τους. Τα παιδιά έδειξαν καρδιά και αξίζουν συγχαρητήρια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.