Το μονό των Συρίγου-Παπαβασιλείου-Μπρούγκος

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League οι Παπαβασιλείου, Συρίγος και Μπρούγκος τέσταραν τις δυνάμεις τους στο πλατό του Novasports.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Γιώργος Συρίγος και Στεφανία Μπούργκος τέσταραν τις δυνάμεις τους στο πλατό του Novasports. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ο αγώνας ξεκίνησε, όμως διακόπηκε από την εντυπωσιακή τάπα της Στεφανίας Μπρούγκος.


Η Basket League ετοιμάζεται για το τζάμπολ και τα κανάλια Novasports υπόσχονται πολλές μπασκετικές «όμορφες» μέρες! Με κεντρικό σύνθημα «5 στις 5», οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, κάθε Σάββατο στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση πέντε από τους επτά αγώνες της κάθε αγωνιστικής.


Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Basket League, μεταδίδοντας πάνω από 160 αγώνες έως και τους τελικούς.


Η αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα ανοίξει εκτάκτως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Από τις 16:30 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιώργο Συρίγο και Στεφανία Μπρούγκος, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων, Πανελευσινιακός – Άρης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, Πανιώνιος – Κολοσσός Η Hotels σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, ΚΑΟΔ American Genetics – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα και ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.


Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αλλά και το Pre Game του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΝΚ Δημουλάς που θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Καούρης.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής στα κανάλια Novasports:


16:30 «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Γιώργο Συρίγο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Στεφανία Μπρούγκος, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD


17:00 ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη από το Novasports 1 και Novasports 1 HD


17:00 Πανελευσινιακός – Άρης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD


17:00 Πανιώνιος – Κολοσσός Η Hotels σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD


17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD


17:00 ΚΑΟΔ American Genetics – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD


19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΝΚ Δημουλάς σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD


Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.