Παναθηναϊκός – Εφές 86-71: Αυτός ήταν όντως Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο, νίκησε την Εφές εύκολα με 86-71 και φάνηκε πως ο Ράντονιτς τον βάζει σε σωστό δρόμο...

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο εντός έδρας φιλικό του παιχνίδι. Κατάφερε να επικρατήσει της πρωταθλήτριας στην Ευρωλίγκα Εφές με 86-71 για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κι αύριο θα παίξει στον τελικό. Έξι παίκτες του Ράντονιτς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ κορυφαίοι ήταν οι πλέι μέικερ της ελληνικής ομάδας Γουόλτερς και Λι.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τον τραυματία Μάριους Γκριγκόνις και φυσικά τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα, όμως, έδειξε πολύ διαφορετικός από πέρσι, ξεκάθαρα καλύτερος με περισσότερες λύσεις και προσανατολισμό ξεκάθαρο στο παρκέ. Οι “πράσινοι” από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν πάρει διαφορά που άγγιξε ακόμα και τους 20 πόντους κάποια στιγμή, όμως η Εφές στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε και προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι. Ακόμα και τότε ωστόσο, οι παίκτες του Ράντονιτς είχαν σωστή αντίδραση και με τους γκαρντ τους να είναι σε μεγάλα κέφια απέκρουσαν την αντεπίθεση και τελικά έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Ο Πάτρικ Λι είχε 12 πόντους και 4 ασίστ, ο Γουόλτερς σημείωσε 12 πόντους με 3 ασίστ, ενώ εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Παπαγιάννης και Γκουντάιτις με 10 πόντους έκαστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.