Ολυμπιακός – Χολόν 88-77: Καλύτερος αλλά ανέτοιμος (vid)

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά "Νεόφυτος Ανδριώτης" στην Κύπρο κέρδισε την Χολόν με 88-77, έδειξε πως ακόμα έχει πολλά να φτιάξει αλλά παράλληλα εκδήλωσε κατά διαστήματα την υψηλή του ποιότητα.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι κι από το πρώτο λεπτό καθήλωσαν τους αντιπάλους τους, χωρίς να τους αφήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα να προσπεράσουν. Υπήρχαν κάποια νεκρά διαστήματα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να μειώσουν και να μπουν στο παιχνίδι, αλλά πάντα όποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός έβρισκε τον τρόπο να πατά γκάζι και να χτίζει νέα διαφορά.

Ο Ταρίκ Μπλακ κι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν οι κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό. Πέτυχαν 15 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ ξύπνησε στο τέλος πέτυχε 8 πόντους συνολικά κι ήταν αυτός που καθάρισε τη νίκη για την ελληνική ομάδα. Ο Ουόικαπ είχε 9 πόντους κι 7 ασίστ, ενώ 10 πόντους κι 6 ριμπάουντ είχε ο νέος αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου.

Ο μοναδικός που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν ο Τζορτζ Πάπας, ενώ όλοι οι άλλοι έπαιξαν από 11 λεπτά και πάνω.

Τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.