Άρης: Τακτοποίησε τα τρία και διευθετεί το τέταρτο ban

Ζήτημα χρόνου αποτελεί να απαλλαγεί η ΚΑΕ Αρης, στον απόλυτο βαθμό, από την τιμωρία που της επέβαλλε η ΦΙΜΠΑ (4 ban), για οικονομικές της υποχρεώσεις από το παρελθόν.

Οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων»- που έθεσαν στόχο τις τελευταίες μέρες να διευθετήσουν το ζήτημα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας- τακτοποίησαν την πληρωμή στους Ντέβιν Μαρμπλ, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, κατέληξαν σε συμφωνία για εξόφληση, με διακανονισμό, στον Βλάντο Γιάνκοβιτς και βρίσκονται σε διαρκή επαφή προκειμένου να συμφωνήσουν και με τον Βίκτορ Σανικίτζε για τα χρήματα που έχει να λαμβάνει από την εταιρεία (σ.σ. το ποσό της οφειλής είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα). Αισιοδοξούν πως άμεσα (μέχρι απόψε ενδεχομένως) θα φτάσουν στον στόχο τους και με τον Γεωργιανό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του ετοιμάζονται για την πρώτη επίσημη υποχρέωση, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, την προσεχή Τρίτη (27/9), στο πλαίσιο των προκριματικών για το FIBA Europe Cup, με αντίπαλο τη λιθουανική, Γουλβς. Οι Θεσσαλονικείς συμμετέχουν στο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.