Μαυροειδής: «Μέχρι να σβήσει ο… ήλιος θα παίζω»- ΑΕΚ: «Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας»

Σε ηλικία 37 ετών, ο σέντερ της ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία του και αναρωτήθηκε πριν υπογράψει το νέο συμβόλαιο του γιατί δεν αναγράφει τα...χρόνια της συμφωνίας.

Για έβδομο χρόνο, ο Δημήτρης Μαυροειδής θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς νιώθει μάχιμος και ακμαίος για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στην ομάδα της καρδιάς του. Ο 37χρονος σέντερ σ’ ένα εμπνευσμένο βίντεο, κάνει προπόνηση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και όταν τον προτρέπουν να σταματήσει να σουτάρει, βγαίνει έξω από το γήπεδο και εξηγεί πως θα το κάνει μόνο όταν… «σβήσει» ο ήλιος.

Στην συνέχεια, με το στυλό στο χέρι και πριν υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, αναρωτιέται γιατί δεν αναφέρει τα χρόνια στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Δείτε το βίντεο:

Η ΚΑΕ ΑΕΚ μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο στα social media, χαιρέτισε την παραμονή του αρχηγού της, Δημήτρη Μαυροειδή, με ξεχωριστή ανακοίνωση, στη οποία τον χαρακτηρίζει “φιλίστωρ και μύστη των ιδεών του συλλόγου”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.