Προχωράει για τον Δημήτρη Σταμάτη

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει επαφές με τον Πανιώνιο, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τον Δημήτρη Σταμάτη, για τον οποίο έχει εισηγηθεί θετικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει επαφές με τον Πανιώνιο, προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τον Δημήτρη Σταμάτη, για τον οποίο έχει εισηγηθεί θετικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας γκαρντ θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη, με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στον Πειραιά. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 18χρονος παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στον Πειραιά, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε επί σειρά ετών και ο πατέρας του, Αντώνης. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν επαφές με τη νέα διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, η οποία αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, μετά την οριστική αποχώρηση του Ηλία Λιανού. Ο Σταμάτης είχε 16,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ικόνιο της Τουρκίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.