Πολέμης: «Μου είπε ”δεν θα είμαι καλός, θα είμαι ο καλύτερος”»! (vid)

Τι δήλωσαν Φίλιππος Κότσης και Ανδρέας Πολέμης στην παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη από το Περιστέρι.

Κότσης: «Για εμάς είναι μιας μέρα χαράς, μία νέα εποχή και παρουσιάζουμε τον νέο αρχιπροπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη. Ο ίδιος έχει πετύχει τα πάντα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, αλλά ήθελα να τονίσω το τί μου έμεινε από τη πρώτη συνάντηση. Η πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και η απόλυτη αισιοδοξία ότι θα πετύχουνε τους στόχους μας. Περιμένουμε ο Βασίλης να εμφυσήσει στην ομάδα την νοοτροπία του απόλυτου νικητή που είχε και ως παίκτης. Στόχος μας είναι να παίξουμε μπάσκετ υψηλότεροι επιπέδου. Βασική πρόκληση για εμάς τους ίδιους να κατορθώσουμε να γίνουμε Ομάδα. Όχι με το ατομικό ταλέντο, αλλά επειδή παίζουμε σαν ένα σύνολο. Να χτίσουμε ή να βρούμε μία νέα ταυτότητα στο παρκέ. Να δουλεύουμε περισσότερο από τους και να χαίρεται ο κόσμος μας να βλέπει μπάσκετ. Επιτυχία θα είναι να γεμίσουμε το γήπεδο με κόσμο».

Πολέμης: «Από το πρώτο ραντεβού στο σπίτι του, αυτό που φεύγοντας μας έκανε εντύπωση ήταν η αυτοπεποίθηση που είχε σαν άτομο ότι το νέο ξεκίνημα θα είναι και επιτυχημένο. Μας ώθησε στο να κάνουμε μία διαφορετική προσπάθεια και να τον φέρουμε κοντά μας. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει και θα καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το Περιστέρι είναι μία ιστορική ομάδα και θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα είμαστε δίπλα του, θα του συμπαρασταθούμε μέχρι όσο θέλει εκείνος να κάτσει μαζί μας. Να ευχαριστήσω και όλο το σταφ που απήλθε, γιατί προσέφεραν πολλά στο Περιστέρι.

Στην αρχική κουβέντα μετά από 4-5 λεπτά σκέφτηκα πως “εδώ είμαστε”. Ο Βασίλης έδειξε μεγάλη διάθεση, είχε την ομάδα στο μυαλό του και ξεκινήσαμε και βάλαμε σαν στόχο εκείνον γιατί έγιναν λάθη τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν κάναμε αυτοκριτική, βάλαμε τις συνισταμένες στο πώς πρέπει να κινηθούμε και να φέρουμε κάτι φρέσκο, κάτι νέο. Ο Βασίλης είχε όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα. Όλοι ξέρουν ότι είναι εργασιομανής. Του δώσαμε, λοιπόν, τα στοιχεία που ήθελε στο ξεκίνημά του. Οταν του είπα “Να σου δώσουμε τα στοιχεία να είσαι ένας καλός προπονητής” μου λέει “Ώπα, δεν θα είμαι καλός, θα είμαι ο καλύτερος!”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.