Ολυμπιακός: Χρηματικό πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ για τον τρίτο τελικό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα, χρήση καπνογόνων αλλά και επεισόδια εκτός του γηπέδου στο πλαίσιο του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον Ολυμπιακό. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ θα πληρώσει το ποσό των 3.400 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα, τα καπνογόνα αλλά και τα επεισόδια έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού για την Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

“52/22-6-2022

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : α) η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

β) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά,

γ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ για χρήση καπνογόνου μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο και

δ) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 17-6-2022″.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!