Ριζούλης: “Να μας στηρίξει ο κόσμος, δεν μπορώ μόνος μου”

Την στήριξη των φιλάθλων και του επιχειρηματικού κόσμου της Λάρισας ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της τοπικής ΚΑΕ προκειμένου η ομάδα του κάμπου να συνεχίσει την πορεία της στη Basket League.

Ο κ. Ριζούλης αποθέωσε τους συνεργάτες και τους παίκτες της ομάδας για την φετινή ονειρική πορεία, ξεκαθάρισε πως η ομάα δεν πωλείται, όμως ζήτησε παράλληλα βοήθεια στο οικονομικό κομμάτι, είτε στο μετοχικό κεφάλαιο, είτε χορηγικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ σήμερα δεν είναι για το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας λίγα πράγματα γι’ αυτό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα μας για την φετινή της πορεία. Μια πορεία πρωταθλητισμού, όταν και από το 1-7 ρεκόρ φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα, κάνοντας πορεία εφάμιλλη του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νέστορα τον Κόμματο και τον Άρη τον Γκαμπέτα, τους προπονητές, τους κ.κ. Παπανικολόπουλο, Τακιανό, Τζήμα, Μίσσα και Καϊτατζίδη. Το υπόλοιπο σταφ και φυσικά τους παίκτες και αυτούς που ξεκίνησαν την χρονιά και αυτούς που την ολοκληρώσαν, γι’ αυτήν την μεγάλη επτιτυχία της ομάδας φέτος. Είτε αυτήν τερματίσει στην 3η ή ακόμη και στην 4η θέση. Για εμάς η φετινή σεζόν είναι άκρως επιτυχημένη.

Στα διοικητικά, o σύλλογος κάθε χρόνο κάνει έναν προϋπολογισμό. Σε αυτόν φέτος είχαμε και τα χρήματα που θα παίρναμε και από την φορολόγηση του στοιχήματος. Ποσό κοντά στις 300.000€. Επίσης υπολογίζαμε και στα εισιτήρια που παρά τις δεσμεύσεις που είχαμε από την πολιτεία ότι τα γήπεδα δεν θα κλείσουν, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, χάνοντας χρήματα και από το 10% στη πληρότητα λόγω Covid. Αυτό μας δυσκόλεψε ως ομάδα και δημιούργησε κενά στον προϋπολογισμό μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από εμένα και τους χορηγούς να καλύψουμε τα κενά αυτά για να υπάρξει συνέχεια ως ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και γέμισε το Κλειστό μετά από χρόνια. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας ήταν πως γεμίσαμε το Κλειστό με μικρά παιδιά που αγάπησαν την ομάδα και χάρηκαν μέσα από τις επιτυχίες της. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε θέαμα σε αυτά τα παιδιά και σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχει η διάθεση και για του χρόνου. Όμως για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος. Δεν μπορώ μόνος μου. Εκτός του απλού φιλάθλου, θα πρέπει και ο επιχειρηματικός κόσμος της Λάρισας να μας στηρίξει έμπρακτα. Έμπρακτα όμως. Η συμμετοχή μας στη Basket League προϋποθέτει ένα ελάχιστον μπάτζετ της τάξης των 800.000€.

Χρειαζόμαστε όμως και την στήριξη του κόσμου. Εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Με 100€ θα μπορέσει κάποιος να δει του χρόνου όλα μας τα παιχνίδια. Τα παιχνίδι και της Ευρώπης, σε περίπτωση όπου αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από αύριο κιόλας καλώ τον απλό φίλαθλο να… κλείσει την θέση του για του χρόνου στηρίζοντας και αυτός με την σειρά του εμπράκτως την προσπάθεια της ομάδας».

Για το τι είδους ενίσχυση ζητά από τον επιχειρηματικό κόσμο και εάν μέσα σε αυτήν είναι και πιθανή πώληση της ομάδας: «Πώληση σε καμία περίπτωση. Όχι Πώληση. Η ομάδα δεν πωλείται και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θέλουμε την βοήθεια είτε στο μετοχικό κεφάλαιο, είτε χορηγικά. Έχουν γίνει επαφές στη πόλη. Έχουμε αρκετή στήριξη. Δεν έχουμε παράπονο. Χρειαζόμαστε όμως ακόμη περισσότερη. Δεν είναι καλό το ”one man show”. Ποτέ δεν ήταν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.