Παναθηναϊκός – Λάρισα 89-43: Έβγαλε θυμό και πέρασε από πάνω (hls)

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως δεν επιθυμεί να συνεχιστεί το... κακό με την Λάρισα, έπαιξε το καλύτερό του παιχνίδι στην σειρά κέρδισε με 89-43 και πέρασε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος εκεί που τον περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ανώτερος σε όλα τα επίπεδα από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος του αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην κατά τα άλλα τίμια Λάρισα που έφτασε την σειρά στο πέμπτο παιχνίδι, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας άλλος στο παρελθόν σε ημιτελική φάση με τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” έβγαλαν όλοι τους την ενέργεια στην άμυνα και καθήλωσαν τους φιλοξενούμενους σε ρόλο παρατηρητή. Ο Παπαπέτρου, ο Σαντ Ρος, ο Νέντοβιτς αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι που χρησιμοποίησε ο Βόβορας έβγαλαν αρκετό πάθος στο παιχνίδι τους, ενώ η διαφορά αθλητικής δυναμικότητας του Παναθηναϊκού με την Λάρισα αρκούσε για να μετατρέψει το ματς σε μια καθαρά τυπική διαδικασία.

Αντίθετα με τα προηγούμενα παιχνίδι και κυρίως αυτά που έγιναν στην Λάρισα, οι παίκτες του Τακιανού στο πέμπτο παιχνίδι δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να αντιδράσουν και να βρουν έστω ένα μικρό καλό διάστημα μέσα στο σαραντάλεπτο. Αν και δεν υπήρχε κάποιος από τον Παναθηναϊκό που να υστερούσε σε απόδοση, ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, με γεμάτο παιχνίδι σε όλα τα κομμάτια της στατιστικής.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.