Βατούτιν: «Με χρυσά γράμματα το όνομα του Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ υπογράμμισε ότι ίσως να υπήρχε και άλλη πρωταθλήτρια Ευρώπης αν δεν υπήρχε ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ολοκλήρωσε την οκτάχρονη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προτίμησε να μην αποχαιρετήσει την ρωσική ομάδα κατά την αποχώρηση του και ευχήθηκε στο «επανιδείν». Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέα Βατούτιν μίλησε για την προσφορά του Έλληνα προπονητή στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και υπογράμμισε ότι οι Μοσχοβίτες θα μπορούσαν να κατακτήσουν τον τίτλο της VTB, αν δεν είχαν τις αποχωρήσεις των ξένων παικτών, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τον αποκλεισμό των τριών ρωσικών ομάδων.

Η δήλωση του Αντρέα Βατούτιν:

«Ήταν ένα συναισθηματικό αντίο. Είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος. Το ίδιο και εγώ. Ήταν μία συναισθηματική σχέση για οκτώ χρόνια. Έγραψε το όνομά του στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με χρυσά γράμματα. Η ιστορία δεν μπορεί να γραφτεί με υποθέσεις. Αλλά το φινάλε της VTB θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά, αν δεν έφευγαν τόσοι παίκτες, όπως και ο Κέβιν Πάνγκος. Ίσως να υπήρχε και ένας διαφορετικός πρωταθλητής στη EuroLeague».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.