Χατζόπουλος: “Θα είναι εδώ και του χρόνου ο Λυκογιάννης” (vid)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη τύπου και μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα.

O πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα, τόνισε ότι ο Άρης Λυκογιάννης θα είναι στο τιμόνι της και την νέα σεζόν ενώ αναφέρθηκε και σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στην πορεία της ομάδας στα playoffs.

O ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Έγιναν κάποια λάθη, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη πορεία. Ο κόουτς χαλιέται όταν η ομάδα χάνει, μη νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει μόνο με εσάς. Είπε κάποια πράγματα, για παίκτες που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν αυτά που ήθελε. Σας λέω ότι θα είναι εδώ και του χρόνου στην ομάδα.

Δεν κατάφερε η ομάδα να βρει τη χημεία της και να μπορέσει να δείξει το πρόσωπο που μπορούσε. Αυτό έγινε για διάφορους λόγους που τους ξέρουμε εμείς που είμαστε κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα. Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλω να μπω γιατί θεωρώ ότι πάει σε επίπεδο κουτσομπολιού.

Το πρώτο φταίξιμο είναι δικό μου. Εγώ χειρίζομαι μαζί με το προπονητή, ποιοι θα έρθουν. Δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες και να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Έχω επικριθεί για τον τρόπο που λειτουργώ. Σε πολλούς ενοχλεί το γεγονός ότι είμαι τόσο κοντά στην ομάδα, ότι κάθομαι στον πάγκο και όχι στα επίσημα.

Υπάρχουν δύο τρόποι να διοικήσεις: ο ένας είναι το αφεντικό πίσω και έχει τους υπόλοιπους να τραβούν το κουπί. Ο δεύτερος, είναι με τον ηγέτη να βγαίνει μπροστά και να κρατάει πρώτος το κουπί. Εγώ ζω τη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ και κανένας δεν θα μου αναφέρει ξανά αυτό το θέμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.