Παπαντωνίου: «Στόχος να κερδίσουμε τον κόσμο της Λάρισας που είναι ποδοσφαιρική πόλη»

Ο αρχηγός της Λάρισας στην δεύτερη θητεία του στην θεσσαλική ομάδα μίλησε για την προσέλκυση των ποδοσφαιρικών φιλάθλων.

Η επιτυχημένη πορεία της Λάρισας στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ και το γεγονός ότι η θεσσαλική πόλη έχει κατά κόρον φιλάθλους που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, λόγω και των επιτυχιών της ΑΕΛ, με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου, σχολιάστηκε από τον αρχηγό της ομάδας, Νώντα Παπαντωνίου για την στροφή του κόσμου στην παρακολούθηση των αγώνων μπάσκετ, έστω και στον δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών με τον Κολοσσό, όταν και κρίθηκε η πρόκριση.

Οι δηλώσεις του Νώντα Παπαντωνίου:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή πoυ βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ένα ταξίδι που άρχισε πολύ δύσκολα και συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορώ να πω πως ζούμε ένα όνειρο στην ομάδα και την πόλη. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τον κόσμο της Λάρισας που είναι μια ποδοσφαιρική πόλη και η ομάδα νέα. Θέλουμε να απολαύσουμε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι πλήρης. Θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Μακάρι να αποσπάσουμε μια νίκη θα είναι πολύ σημαντικό. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.