Μαργαρίτης: Μπήκε στην 35άδα των μπλοκέρ της Basket League

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στην αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στη Λάρισα έκανε ένα κόψιμο και μπήκε στην πρώτη 35άδα των παικτών της Stoiximan Basket League με τις περισσότερες τάπες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωση του ο ΕΣΑΚΕ:

Δεν είναι το… φόρτε του αλλά το κάνει με συνέπεια. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τη μοναδική τάπα του στο σημερινό παιχνίδι μπήκε στην πρώτη 35άδα των μπλοκέρ της Stoiximan Basket League. Ο αρχηγός του Κολοσσού H Hotels έφτασε τα 113 κοψίματα καριέρας και ξεπέρασε κατά ένα τον Ευθύμη Ρεντζιά και τον Μο Φαγιέ.

Ο Μαργαρίτης ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του Κολοσσού H Hotels που σημείωσαν 11 πόντους. Με αυτούς «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στην ιστορική λίστα των σκόρερ της Stoiximan Basket League. Έφτασε τους 1.969 και ξεπέρασε τον Νίκο Αργυρόπουλο (1.961) και τον Γιώργο Μποσγανά (1.964).

Ακόμη για τον Κολοσσό H Hotels, ο Τζόρνταν Φλόιντ με τους εννιά πόντους που είχε στον σημερινό αγώνα, μπήκε στην πρώτη 30άδα των σκόρερ της ομάδας της Ρόδου στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τους 313 και ξεπέρασε τον Λάνγκστον Χολ που σημείωσε 307 στην περίοδο 2016-17. Τον πέρασε όμως και ο Κένι Ουίλιαμς που έχοντας 11, έφτασε τους 312.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.