Σίβα: “Ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, σταδιακά βρίσκω ρυθμό”

Ο Πέιτον Σίβα σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού με 109-79 επί του Άρη, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι σταδιακά βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό.

Σταδιακά βρίσκει τα πατήματα του ο Πέιτον Σίβα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Αμερικάνος μπασκεμπολίστα σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και την γενικότερη εικόνα των “πράσινων”.

“Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βρήκα χρόνο να βρω τα πατήματά μου και να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να βρω ρυθμό. Βρίσκω τον ρυθμό μου την κατάλληλη στιγμή με τα playoffs να έχουν ξεκινήσει. Είναι πολύ καλή η φιλοσοφία των προπονητών”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Μας αρέσει να τρέχουμε, έχουμε ψηλούς που τους αρέσει να τρέχουν. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό. Θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια των playoffs. Η πρώτη πεντάδα έθεσε τον ρυθμό, η δεύτερη κράτησε σε ψηλά επίπεδα τον ρυθμό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 30-35 λεπτά στην άμυνα”.

Τέλος ο Σίβα αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα ατομικά επιτεύγματα: “Εγώ θέλω να είμαι στο παρκέ και να βάζω στο κλίμα τους συμπαίκτες μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι πόντοι μου, αλλά κυρίως να κερδίζει η ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.