Παναθηναϊκός – Άρης 109-79: Πράσινος “οδοστρωτήρας” (hls)

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των playoffs της Basket League, καθώς συνέτριψε με 109-79 τον Άρη στο ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους Θεσσαλονικείς, συντηρώντας τη διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι παίκτες του Βόβορα έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, καθώς μπήκαν στο ματς με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Με ευστοχία που θύμιζε ομάδα ΝΒΑ, οι “πράσινοι” έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 10/10 δίποντα και τη διαφορά στο +21 (34-13).

Οι βάσεις είχαν μπει από νωρίς και παρότι ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει τίποτα δεν άλλαξε στο παιχνίδι. Με έμφαση στην πιεστική άμυνα, καλή κυκλοφορία μπάλας και σωστές αποφάσεις στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός ήλεγχε απόλυτα την κατάσταση και όσο περνούσε η ώρα η διαφορά μεγάλωνε. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 52-24.

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” έριξαν κάπως τον ρυθμό στην άμυνα, ο Γιώργος Βόβορας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, όμως η αλήθεια είναι πως η εικόνα του ματς δεν άλλαξε καθόλου. Ναι μεν ο Άρης έβρισκε με μεγαλύτερη ευκολία πόντους στην επίθεση, όμως δεν απείλησε ποτέ τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” με τον Σίβα να παίρνει πρωτοβουλίες στην επίθεση και να μπαίνει στην εξίσωση, ήλεγξαν μέχρι τέλους τον ρυθμό και έκαναν τον πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League με το τελικό 109-79.

Πρώτος σκόρερ για το “τριφύλλι” ήταν ο Παπαπέτρου με 19 πόντους, ακολούθησε ο Γουάιτ με 16, ενώ ο Νέντοβιτς πρόσθεσε 15. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Μέικον, Παπαγιάννης, Σίβα και Μποχωρίδης. Για τον Άρη ξεχώρισε ο Τζούιστον με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 34-13, 52-24, 80-49, 109-79.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.