Basket League: Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι «δικεφάλων» αλλά το Περιστέρι προκρίθηκε στα πλέι-οφ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα την ΑΕΚ με 96-72 αλλά η νίκη δεν του φτάνει για να μπει στα πλέι-οφ. Ο λόγος, η νίκη του Περιστερίου σε βάρος του Λαυρίου (91-80).

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά η ευρεία νίκη του πήγε στον… βρόντο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειαζόταν νίκη και παράλληλα ήττα του Περιστερίου για να βγει 8ος και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι-οφ. Το δικό του σκέλος το έκανε, όμως το Περιστέρι έκανε και εκείνο το χρέος του κερδίζοντας με 91-80 το Λαύριο. Κάπως έτσι οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ ενώ οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους άδοξα.

Το ντέρμπι των «δικεφάλων» μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίους τους Λοβ (20 πόντους), Ντι Λέο (14 π.) και Γιάνκοβιτς (14 π.) πήρε χωρίς πρόβλημα τη νίκη σε βάρος της αδιάφορης ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς κέρδισε το Λαύριο και μπήκε στα πλέι-οφ. Πρώτος σκόρερ ο Πέτεγουεϊ με 21 πόντους, από κοντά οι Χρηστίδης (18 π.) και Σιμόν (14 π.). Εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο νεαρός Μπιλάλης με 12 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.