Παπαντωνίου: «Δε σταματάμε να ονειρευόμαστε, θέλουμε καλύτερη μοίρα στα playoffs»

Το ματς της Λάρισας με τον Ιωνικό (14/5, 17:00) ανέλυσε ο πολύπειρος γκαρντ!

Αναλυτικά το blog του Νώντας Παπαντωνίου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Την περασμένη Τετάρτη κάναμε μια μεγάλη και σημαντική ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, τον Προμηθέα. Παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση ήταν Τετάρτη και η αγορά της Λάρισας ήταν ανοιχτή, ο κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο και μας βοήθησε στην κρίσιμη καμπή του αγώνα να πάρουμε το προβάδισμα και εν τέλει να φτάσουμε στη νίκη.

Ακολουθεί το Σάββατο (14/05, 17:00) ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας έχει βρει ρυθμό μετά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Είναι μαχητική και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Έχει και αρκετούς Έλληνες αθλητές με δίψα για διάκριση που θέλουν να κάνουν φινάλε στη σεζόν με νίκη. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε την έβδομη θέση και να έχουμε μια καλύτερη μοίρα στα playoffs. Δε σταματάμε να ονειρευόμαστε.

Προσωπικά, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Λάρισας να έρθει και να μας στηρίξει σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν ούτως ώστε να τους δώσουμε έναν ακόμη παραπάνω λόγο να μας χειροκροτήσουν σε μια χρονιά η οποία δεν ξεκίνησε καλά αλλά θα θέλαμε να την ολοκληρώσουμε με μια πιθανή νίκη, ιδανικά.

Τον θέλουμε δίπλα μας το Σάββατο γιατί η παρουσία του, μας αξίζει ως ομάδα. Όλοι μαζί να γιορτάσουμε την επιτυχία της πόλης. Να μας βοηθήσουν να γράψουμε ιστορία για το μπάσκετ της Λάρισας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.