«Τριπλή» κατάπτωση της εγγυητικής του Ιωνικού, κατάπτωση και για Ηρακλή


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την τριπλή κατάπτωση της εγγυητικής τους επιστολής της ΚΑΕ Ιωνικός για ισάριθμες προσφυγές μελών της ομάδας που διεκδικούν δεδουλευμένα ποσά, καθώς και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ηρακλής, κάνοντας δεκτή ανάλογη αίτηση προσφυγέντα.

Στην περίπτωση του Ιωνικού, χρηματικά ποσά επιδικάστηκαν και θα αφαιρεθούν απο την εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ για τον Μουσταφά Μουχαϊμίν που είναι ακόμα παίκτης στην ομάδα της Νίκαιας, ενώ οι άλλοι δύο έχουν αποχωρήσει, ο Κούρο Σεγκούρα για την ΑΕΚ και ο Τζος Οουενς.

Για τον Ηρακλή, αποφασίστηκε η καταβολή χρημάτων για χρέη προς τον Βασίλη Καββαδά.

Αναλυτικά

2. Αίτηση του αθλητή Μουσταφά Μουχαϊμιν (Mustafa Muhaymin) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 3. Αίτηση του αθλητή Τζόσουα Κόλτον Όουενς (Joshua Colton Owens) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 4. Αίτηση του προπονητή Φρανσίσκο Σεγουρα Γκομεζ (Francisco Segura Gomez) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 5. Αίτηση του αθλητή Βασιλείου Καββαδά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017.α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣβ) ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 

Υπάρχει μια προθεσμία 15 ημερών να καλυφθεί το ποσό που αφαιρείται και αν αυτό δε συμβεί τότε ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής. Για τον Ηρακλή, εφόσον επικυρωθεί η βαθμολογίας της Basket League, μετά την τέλεση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής (14/5) και υποβιβασθεί, η αναπλήρωση της εγγυητικής επιστολής από το ποσό που θα λάβει ο πρώην σέντερ του “Γηραιού”, δεν θα γίνει, εφόσον η ομάδα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε μη επαγγελματική κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.