Σεγκούρα: «Πολύ καλύτεροι, αν σκοράρουν όλοι»

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την 4η θέση της βαθμολογίας και αναμένεται να έχει επιθετικό πλουραλισμό στα play offs σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή της.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Περιστερίου για την 25η αγωνιστική και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με τον Ισπανό τεχνικό, Κούρο Σεγκούρα να δηλώνει ότι στα play offs προτιμά να διαθέτει για το σκορ της ομάδας τους, τέσσερις παίκτες που θα πετυχαίνουν από 10 πόντους, έκαστος, παρά δυο που θα σημειώνουν 25 πόντους, ο καθένας.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια την ομάδα για τη νίκη που έκανε, όπως και τους παίκτες, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν σημαντικό ματς. Να συγχαρώ και τους οπαδούς μας, που μας βοήθησαν πολύ στο τέλος. Ο αγώνας πήγε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει και όπως πρέπει για εμάς. Πήραμε στο πρώτο ημίχρονο, ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά όπως έχουμε δει στα προηγούμενα ματς του αντιπάλου, ποτέ δεν μπορείς να τους σπάσεις και πάντα επιστρέφουν στο ματς, όποια και αν είναι η διαφορά. Στο τέλος, ευτυχώς είχαμε τις σωστές επιλογές, και μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, να βάλουμε αυτά τα σουτ που έπρεπε και να μπούμε έτσι, με πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs».

Για τον Μπράιαν Ανγκόλα: «Η δουλειά μου είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν θα βάλω ποτέ έναν παίκτη πάνω από την ομάδα. Θα κοιτάξω να κερδίσουμε, με τον Μπράιαν, ή χωρίς. Με τον Χάμερ, ή Χωρίς. Με τον Φιλιππάκο, ή χωρίς. Η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη. Θα είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, αν μπορούν να βοηθήσουν όλοι και να σκοράρουν. Προτιμώ μια ομάδα, που θα έχουν σκοράρει επτά παίκτες, να σκοράρουν 10 πόντους, παρά δύο παίκτες, να βάζουν από 25 πόντους ο καθένας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.