Ηρακλής: Με Παπαδάκη κόντρα στον Ιωνικό

Ο Κώστας Μέξας συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό τον Κώστα Παπαδάκη.

Ο Κώστας Παπαδάκης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (26/04) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό. Αντίθετα ο Κώστας Μέξας δε θα έχει στη διάθεση του, τον Τόνι Ρότεν ο οποίος δε ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Σταμάτης, Χένρι, Γκάρετ, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Ντολεζάι, Έιμπραμς, Παπαδάκης, Αργυρούλης.

Το παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή και του Ιωνικού είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (27/04) στις 19:15 και αποτελεί τελικό για την παραμονή στην Basket League.

“Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του και για τις δυο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι, πνευματικά πρώτα απ’ όλα, για έναν πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα και μετά αγωνιστικά, ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε κάποια πράγματα, τα οποία κάνει ο Ιωνικός πολύ καλά, ειδικά στο κομμάτι του επιθετικού transition και του ένας εναντίον ενός. Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες έχει ο αντίπαλος, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, που μπορεί να σημάνει πάρα πολλά για την ομάδα μας”, ήταν οι δηλώσεις του Μέξα για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.