ΚΑΕ Άρης: Ασπίδα προστασίας σε Γουίλιαμς

Απσίδα προστασίας στον Ζίριους Γουίλιαμς υψώνει η ΚΑΕ Άρης μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ο μπασκετμπολίστας των «κιτρινόμαυρων»

Ο Ζίριους Γουίλιαμς λειτούργησε άμεσα στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε αμέσως μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ (77-76). Σε μια από τις δικές του πανηγυρικές αναρτήσεις σχετικά με την αίσια κατάληξη του ντέρμπι για τον Άρη, προέκυψε ένα μήνυμα από κάποιον ανώνυμο, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι ο Αμερικανός θα έχει την τύχη του Άλκη.

Ο μπασκετμπολίστας ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης, οι υπεύθυνοι της οποίας κίνησαν τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που εκτόξευσε τις διαδικτυακές απειλές κατά του αθλητή της ομάδας τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.