Τσαϊρέλης: «Κοιτάζουμε πιο ψηλά από την 8άδα»

Η Λάρισα στοχεύει στην υψηλότερη δυνατή κατάταξη ύστερα από την εξασφάλιση συμμετοχής στα play offs.

Η Λάρισα έφτασε τις εννέα νίκες στην Basket League, προσθέτοντας και τον ΠΑΟΚ στους ηττημένους αντιπάλους της και οι Θεσσαλοί και έχουν εδραιωθεί σε θέσεις πλέι οφ. Επόμενος στόχος είναι ο υψηλότερος δυνατός τερματισμός στην βαθμολογία και ο διεθνής παίκτης της Λάρισας, Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στο ΕΟΚ WebRadio για την πορεία της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Τσαϊρέλη:

Για την πορεία της ομάδας: «Τις τελευταίες 7-8 αγωνιστικές, από τότε που ήρθε ο κόουτς Τακιανός, όλα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Νομίζω κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι η χρονιά για ‘μας, γιατί δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Ξεκινήσαμε παλεύοντας για την παραμονή, μετά σκεφτόμασταν να σώσουμε την παρτίδα και να έχουμε καλό πρόσωπο, μετά νικούσαμε εντός και εκτός και σκεφτόμασταν και την 8άδα και τώρα όπως πάνε τα πράγματα άμα συνεχίσουμε έτσι φαίνεται ότι μπαίνουμε στην 8άδα και γιατί όχι και πιο πάνω. Η ομάδα έχει την ικανότητα να το καταφέρει αυτό».

Για το τι άλλαξε με την έλευση Τακιανού: «Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Σίγουρα λειτούργησε σαν «ηλεκτροσόκ» η έλευση του νέου προπονητή. Έγιναν και αλλαγές και με την είσοδο των καινούργιων παικτών στην ομάδα «δέσαμε». Δηλαδή ήταν αυτό που έλειπε και μεταξύ των χαρακτήρων, όχι αποκλειστικά μπασκετικά. Η καλή σχέση των παικτών είναι κάτι που «δένει» περισσότερο την ομάδα και αυτό έχει τρομερή σημασία. Και η φιλοσοφία του κόουτς όμως έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δούλεψε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί δεν ήμασταν καλά τότε. Δούλεψε και μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά, έβαλε τη δική του «πινελιά» και βγήκε αυτό».

Για τον χαρακτήρα που έβγαλε η Λάρισα στο παιχνίδι με το Περιστέρι: «Δείχνουμε ψυχραιμία και δε μπορώ να καταλάβω πώς συμβαίνει αυτό, διότι η ομάδα έχει περάσει από «40 κύματα». Ήρθαν προπονητές, έφυγαν, άλλαξαν παίκτες, γενικά υπήρχε ένα διάστημα «αναμπουμπούλας». Δεν είναι ότι έχουμε δουλέψει απ’ την αρχή 7-8 μήνες, έχει δημιουργηθεί σε 2-2.5 μήνες αυτή η ιστορία. Δείχνει η ομάδα ότι έχει «μέταλλο» και τους χαρακτήρες ν’ ανταποκριθούν στα δύσκολα».

Για τον Ουσμάν Κρουμπάλι: Ο Ουσμάν είναι τρομερός και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ δουλευταράς και δεν τα παρατάει με τίποτα, είτε παίζει καλά, είτε άσχημα. Βγάζει πάρα πολύ ενέργεια, δίνει πάρα πολλά στην ομάδα. Άλλες φορές προσφέρει επιθετικά, άλλες φορές μένει στα αμυντικά του καθήκοντα αν δεν είναι σε καλή μέρα. Ξέρει τι ζητάει απ’ το παιχνίδι και καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει και τι όχι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.