Ουάιτ: «Χωρίς στόχο για τα πλεϊ οφ πρέπει να παίζουμε για τους εαυτούς μας, τον σύλλογο και τους φιλάθλους»

Ο Αμερικάνος παίκτης μίλησε για την νοοτροπία του Παναθηναϊκού για να μην παρασυρθεί από την πορεία του στην Ευρωλίγκα και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Οκάρο Ουάιτ γράφοντας στο προσωπικό blog του στον ΕΣΑΚΕ ότι παρά την απώλεια του στόχου πρόκρισης του Παναθηναϊκού στα πλει οφ της Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο με κίνητρο την προσωπική αγωνιστική αξιοπρέπεια τους, τον σύλλογο και τους φιλάθλους του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά το blog του Οκάρο Ουάιτ στον ΕΣΑΚΕ:

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς στην Ευρωλίγκα. Το γνωρίζουμε πολύ καλά και είναι κάτι που μας ενοχλεί. Πρέπει να αντιδράσουμε από εδώ και πέρα. Δεν χρειάζεται να παίζουμε έχοντας ως στόχο τα πλέι οφ, αλλά με στόχο να παίξουμε με σεβασμό για τους εαυτούς μας, για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας.

Αυτό θα πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια, αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι ο αγώνας με τον Απόλλωνα.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στην Πάτρα να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή του αγώνα. Το βασικό «κλειδί» της νίκης θα είναι να πολεμήσουμε σκληρά, σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Γενικά το «κλειδί» είναι να πολεμάμε.

Μέσα στο παρκέ και έξω από αυτό, παντού. Να έχουμε πάντοτε αυτή τη νοοτροπία ώστε να παίρνουμε νίκες. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός.

Διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές, γι’ αυτό και είναι επιβεβλημένο να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας