ΑΕΚ για Ανγκόλα: «Σεβαστείτε τις στιγμές»

Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Ανκόλα

Ανακοίνωση για την αντιμετώπιση ερμηνειών που έτυχε από κάποια ΜΜΕ και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κολομβαικός παίκτης, Μπράιαν Ανγκόλα, εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των φιλάθλων για την πορεία της υγείας του Ανκόλα, θα γίνεται μέσω ανακοινώσεων από την ίδια την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H AEK BC με αίσθημα ευθύνης για ακόμη μία περιπέτεια, εκ των πολλών που έχουν πλήξει την εφετινή περίοδο την Ομάδα μας, ανακοίνωσε σήμερα (16/01), ότι ο αθλητής μας Μπράιαν Ανγκόλα διεγνώσθη με πρόβλημα υγείας.

Θεωρήσαμε αυτονόητο, ότι τα ΜΜΕ θ’ αντιμετωπίσουν με διακριτικότητα το θέμα, και θα σεβαστούν το «ιατρικό απόρρητο» και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αυτό άλλωστε επιτάσσει το καθήκον, αλλά και ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Δυστυχώς, πέσαμε έξω…

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τα γραφόμενα και τους κώδικες, το αξιακό μέγεθος του καθενός κρίνεται/προσδιορίζεται από τους άγραφους νόμους, που στοιχειοθετούν την Ηθική, κι αυτή τη στάση ας την κρίνει η κοινωνία.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, ότι μόνον η ΑΕΚ BC, σε συνεργασία με τους ιατρούς και τον αθλητή, θα πληροφορεί για πραγματικά γεγονότα μέσω των επίσημων social media της ΚΑΕ, όπως έπραξε και σε άλλες περιπτώσεις. Ούτε «λιποθυμίες», ούτε «αγωγές», ούτε «χρόνοι αποθεραπείας», ούτε τίποτε εξ όσων αναγράφονται τις τελευταίες ώρες «υπάρχουν», «συνέβησαν», «ισχύουν».

Η ΑΕΚ ΒC και ο αθλητής παρακαλούμε τους πάντες να σεβαστούν τις στιγμές, και ν’ ανταποκριθούν στην εύλογη επιθυμία μας να ενημερώνουμε εμείς για θέματα υγείας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.