Άρης: Ζήτησε αναβολή του αγώνα με Ολυμπιακό λόγω κορωνοϊού

Τα κρούσματα κορωνοϊού στον Άρη έφτασαν τα τέσσερα και η ΚΑΕ ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της Basket League.

Με μια νέα ανακοίνωση η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι βρέθηκε τρίτος παίκτες με κορωνοϊό στο σύλλογο. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα την Παρασκευή (17/12) γνωστοποίησαν ότι άνθρωπος του επιτελείου διαγνώστηκε με τον ιό, αυτό σημαίνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τέσσερα κρούσματα.

Ο Άρης ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/12, 17:15), προκειμένου να μην εξαπλωθεί άλλο ο ιός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε αθλητή της ομάδας μας. Συνολικά τα κρούσματα έφτασαν τα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του μέλους του επιτελείου.

Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε.

Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.