Χουγκάζ: “Χαρούμενος που επιστρέφουμε στην δράση, αλλά…”

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την επιστροφή του Ιωνικού στη δράση με το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, ωστόσο εξήγησε πως τα συναισθήματα του είναι ανάμεικτα εξαιτίας της ξαφνικής απώλειας του Στέφαν Γέλοβατς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Μου φάνηκε σαν… αιώνας, αλλά είμαστε και πάλι εδώ, με αφορμή τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι Vitabiotics στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφουμε στη δράση, αλλά πρώτα θα ήθελα να σταθώ στην απώλεια του Stevan Jelovac. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη και είμαι πολύ στεναχωρημένος που ένα νέο παιδί έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Θα ήθελα με σειρά μου να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, αλλά και στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Η 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Jelovac και εμείς θα τον τιμήσουμε με τον τρόπο μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εμείς είμαστε έτοιμοι και με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θέλουμε να δείξουμε ότι όλο αυτόν τον καιρό δουλεύαμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παρκέ.

Το Περιστέρι Vitabiotics στην έδρα του είναι ισχυρό, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ξέρουμε ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, αλλά νομίζω έχουμε γαλουχηθεί για να αντέχουμε και να ξεπερνάμε όποια δυσκολία βρεθεί στο δρόμο μας.

Από το τελευταίο μας παιχνίδι έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας μας ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ.

Μέχρι την επόμενη φορά ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι καλά και προσέχεται την υγεία σας. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μετράει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.