Χάνλαν: «Θα είμαι 150% έτοιμος με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ολιβιέ Χάνλαν θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο (05/12) παιχνίδι με το Περιστέρι αλλά αποκάλυψε ότι θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καναδός γκαρντ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

«Αρχικά, θέλω να χαιρετίσω τους φίλους του Άρη και του μπάσκετ για πρώτη φορά απ’ αυτήν τη γωνιά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τα λέμε μέσω της επίσημης σελίδας της λίγκας.

Μας περιμένει ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι στο Περιστέρι. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να προστατέψουμε την έδρα μας και να πετύχουμε μία σημαντική νίκη. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία, αν κάνουμε αυτό που πρέπει στο σπίτι μας, θα μας βοηθήσει πολύ για να παλέψουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά αν πετύχεις νίκες με αντιπάλους όπως το Περιστέρι, το κίνητρό σου μεγαλώνει και οι πιθανότητές σου αυξάνονται.

Βλέποντας τις προπονήσεις, καταλαβαίνω ότι τα παιδιά είναι έτοιμα και αποφασισμένα για τον κυριακάτικο αγώνα. Είχαμε μία μεγάλη διακοπή, όμως από τις προπονήσεις αλλά και το φιλικό στη Λάρισα, ανεξάρτητα αν δεν κερδίσαμε, βλέπω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Αυτό θα δώσει έξτρα κίνητρο για να παλέψουμε για τη νίκη.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας. Ξέρω ότι την ίδια μέρα αγωνίζεται και η ομάδα ποδοσφαίρου, 2.5 ώρες μετά από μας και πως θα είναι μία δύσκολη μέρα για τους φιλάθλους μας. Αν μπορέσουν να προλάβουν και τα δύο ματς, τους καλώ να στηρίξουν και τις δύο ομάδες.

Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε εκπληκτική ατμόσφαιρα και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε τις νίκες επί του Προμηθέα και του Ηρακλή. Όταν έχεις τέτοια συμπαράσταση, το κίνητρό σου μεγαλώνει, παίζεις ακόμα πιο σκληρά και το παιχνίδι είναι συναρπαστικό. Προερχόμαστε από δύο θετικά αποτελέσματα και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει όπως αυτός ξέρει.

Για μένα προσωπικά αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα, μετά τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς δε θα προλάβω να αγωνιστώ απέναντι στο Περιστέρι. Όμως η αποθεραπεία μου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Άρχισα να μπαίνω στις προπονήσεις και θα είμαι 150% έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Είναι δύσκολο να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να αγωνίζονται και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Ήμουν σε καλή κατάσταση πριν τραυματιστώ. Έπαιζα καλά στο ματς με τον Προμηθέα πριν χτυπήσω και με χαρά είδα την ομάδα να κερδίζει και εκείνο τον αγώνα και αυτόν απέναντι στον Ηρακλή.

Είτε είμαι εντός, είτε εκτός παρκέ, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Όταν νικάς, όλα είναι καλύτερα για την ομάδα, τη διοίκηση, τους φιλάθλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.