Κεραμιδάς: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, όμως ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το μεσημέρι του Σαββάτου (04/12) την Πυλαία, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 77-73 αλλά ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Κεραμιδάς στάθηκε στην διαιτησία, η οποία κατά την άποψη του έκρινε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ:

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε τραυματισμένη την Καρλάφτη, ενώ τραυματίστηκε και η Χαιριστανίδου που είχαμε υπολογίσει βάση σχεδίου να παίξει στη θέση 3, εάν οι αντίπαλοι έπαιζαν με 3 ψηλές. Όντως όταν το έκαναν, εμείς είχαμε την Χαιριστανίδου έξω και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τρεις κοντές. Εκεί μας δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα με τις παγίδες που μας έκαναν. Η προσπάθεια που κάναμε, και με βάση τις απουσίες που είχαμε, ήταν πολύ καλή. Στο 01:58 υπάρχει ριμπάουντ και ενώ η κατοχή ήταν δικιά μας την έδωσε στον Ολυμπιακό. Θα μου πεις ένα λάθος; Ένα αυτό και ένα στο δεύτερο ημίχρονο το hedge out, είναι 4 πόντοι του Ολυμπιακού. Είναι η διαφορά μας. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία. Δεν το έκαναν εσκεμμένα, αλλά έγιναν τρομερά λάθη. Τα κορίτσια έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια και το κρατάω αυτό. Ακολούθησαν το πλάνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.