ΚΑΕ Άρης: Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα στο «Nick Galis Hall»

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Σήμερα (3/12) είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ο ΑΡΗΣ την τίμησε με μία συγκινητική εκδήλωση.

Στο «Nick Galis Hall» διοργανώθηκε μία πολύ «ζεστή» και ανθρώπινη εκδήλωση, που είχε σκοπό να τιμήσει τους μαχητές της ζωής, τους ανθρώπους που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω παρά τα πολύ δύσκολα και σημαντικά εμπόδια που συνάντησαν

Την τιμητική της είχε η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του ΑΡΗ, η οποία έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Α1 της ΟΣΕΚΑ. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, την τίμησαν η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του ΑΡΗ, η οποία έδωσε σύσσωμη το «παρών», προεξάρχοντος του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίουη ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και το τζάμπολ στον αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Πανσερραϊκό».

Μάλιστα, τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, ενώ οι «κίτρινοι» ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αναφέροντας ότι… «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» σ’ αυτήν την εκδήλωση. Και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όσους, όχι μόνο δε λύγισαν από τις δυσκολίες, αλλά αποδεικνύουν καθημερινά τη «δίψα» τους για τη ζωή, τη δράση, τη δημιουργία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας