Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ: Απεβίωσε ο Δημήτρης Καρβέλας (pic)

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου μπασκετάνθρωπου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών μετά από «μάχη» με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας έφυγε από τη ζωή στα 64 του μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του Ηρακλή και του ελληνικού μπάσκετ. Υπηρέτησε τον Γηραιό τα τελευταία χρόνια σαν τεχνικός διευθυντής.

Ήταν τεχνικός υπεύθυνος της Ομοσπονδίας για την Εθνική Ομάδα των Νέων με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας το 2016 στη Χαλκίδα, κερδίζοντας στο Μικρό Τελικό τους Κροάτες. Ακόμα, έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με τη χρυσή γενιά των 97άρηδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στο Βόλο το 2015, κερδίζοντας τους Τούρκους στον τελικό, ενώ την ίδια χρονιά διετέλεσε το ρόλο του τεχνικού υπευθύνου της Εθνικής Ελλάδος στην ηλικία των Κ-20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ηράκλειο Κρήτης κατακτώντας την τέταρτη θέση, χάνοντας στο Μικρό Τελικό από τους Τούρκους. Το 2017 πάλι με μάνατζερ τον Δημήτρη Καρβέλα, η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη.

Έχει διατελέσει επίσης προπονητής των ομάδων Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης (την οποία ανέβασε από τη Δ΄ΕΣΚΑ στην Α΄ΕΣΚΑ), ΑΛΦ Αλίμου, Ακαδημία Ηλιουπολης, Σουρμένων, Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Αστέρα Εξαρχείων κ.α. Επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο.

Δείτε πως τον αποχαιρέτισε ο Ηρακλής:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.