Ιωνικός: “Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με Ηρακλή”

Η ΚΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή (21/11, 17:00), λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός έχει εισχωρήσει στον Ιωνικό και μετράει ήδη τέσσερα κρούσματα του ιού. Γι’αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη Basket League.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (21/11) στις 17:00 στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας με αίσθημα ευθύνης και μετά από την παρουσία τεσσάρων ενεργών κρουσμάτων σε προπονητές και αθλητές μας, με 3 εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες, ζήτησε επισήμως την αναβολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού μας με τον Ηρακλή από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε μία περίοδο βεβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας, η αεροπορική μετάβαση μας και συμμετοχή μας σε αγώνα την στιγμή της δυναμικής επώασης του ιού στις τάξεις της ομάδας μας θα αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Αναμένουμε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Παραβλέποντας πώς θα ήταν αθλητικά παράλογο, θεωρούμε πώς θα ήταν και κοινωνικά ανεύθυνο να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας την στιγμή που η περαιτέρω εξάπλωση του ιού μέσα στην ομάδα μας είναι ενεργή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.