Λυκογιάννης: «Παιχνίδι διαχείρισης με τον Ολυμπιακό»

Τα λάθη και τα αμυντικά ριμπάουντ θα είναι οι καθοριστικοί τομείς για την έκβαση του αγώνα στο ΣΕΦ σύμφωνα με τον προπονητή των φιλοξεούμενων.

Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (14/11, 20.00) στο στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας” για την 7η αγωνιστική της Basket League και ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε ότι τα λιγότερα δυνατά λάθη και τα περισσότερα δυνατά ριμπάουντ από τους παίκτες του, θα κρίνουν και την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός, προερχόμενος από την ήττα στο παιχνίδι με την Ζενίτ στην Ευρωλίγκα, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και την αήττητη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής είναι ο Χριστοδούλου, λόγω ίωσης.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει τεράστια σημασία ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει και να βρει καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικά τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως επίσης και το να έχουμε χαμηλό αριθμό λαθών, κάτι που δεν πετύχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδι διαχείρισης και πρέπει να το διαχειριστούμε έξυπνα σε όλους τους τομείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.